Persoonlijke coaching

Weer lekker in je vel zitten

Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching kun je om verschillende redenen inzetten. Je zit bijvoorbeeld niet lekker in je vel, je hebt even een klankbord nodig. Je vindt het fijn als iemand tijdelijk met je meekijkt en meeloopt op jouw levenspad. Alles met als doel om vanuit een nieuwe energie je eigen weg te vervolgen. 

Bij persoonlijke coaching sta JIJ centraal! Belangrijk is om je te realiseren dat jij de sleutel tot verandering in handen hebt en in staat bent je eigen energie weer te laten stromen.

Als je lekker in je vel zit en je je krachtig, sterk en weerbaar voelt, kun je gemakkelijker met allerlei situaties omgaan. Je zult je minder laten beïnvloeden door je omgeving en je eigen koers voor ogen blijven houden. Veiligheid en vertrouwen zijn twee bouwstenen die onze basis vormen en nodig zijn om te kunnen ontwikkelen en de energie vrijelijk te laten stromen.

Heb jij het verlangen om je (opnieuw) krachtig en vrij te voelen en (weer) te ervaren hoe het is om je eigen koers te volgen? Neem dan nu contact op met Inner Touch.

Inner Touch ondersteunt je in het verhelderen van de vraag en je behoeften. Door het bepalen van een startpunt (waar sta ik nu?) en eindpunt (waar wil ik naartoe?) creëer je focus op de af te leggen weg in jezelf en in het contact naar buiten. De opgedane inzichten helpen je in het maken van keuzes en het eigen maken van nieuw gedrag in voor jou bepalende situaties. Op deze manier vergroot je je gevoel van veiligheid en vertrouwen, waardoor je energie weer kan stromen.